Tarih: 09.10.2025 23:18

Tatvan Devlet Hastanesi KBB Polikliniklerinde Cihazlar Yenilendi

Facebook Twitter Linked-in

 Tatvan Devlet Hastanesi'nin Kulak Burun Boğaz (KBB) Poliklinikleri, son teknoloji ürünü Endovizyon Endoskopi sistemleriyle donatılarak yenilendi.
Hastanenin KBB polikliniklerinde kullanılan eski cihazların yerine alınan yeni sistemler sayesinde, hastalıkların tanı ve tedavi süreçlerinde daha yüksek çözünürlüklü görüntüler elde ediliyor. Böylece teşhis doğruluğu ve hasta memnuniyeti önemli ölçüde artarken, muayene işlemleri daha hızlı, güvenli ve etkin hale geldi.
KBB Uzmanı Dr. Metahan İpek, yapılan yenilemenin hem hekimler hem de hastalar açısından büyük kolaylık sağladığını belirterek, "Yenilenen endoskopi ünitemizle birlikte hastalarımıza daha güvenli ve konforlu muayeneler yapabiliyoruz. Bu modernizasyon sürecinde desteklerini esirgemeyen Sağlık Bakanlığımıza ve Bitlis İl Sağlık Müdürümüz Dr. Gökhan Güzeltaş'a teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.
Bitlis İl Sağlık Müdürü Dr. Gökhan Güzeltaş ise, sağlık tesislerinde teknolojik altyapıyı güçlendirmeye devam ettiklerini vurgulayarak, "Vatandaşlarımıza en kaliteli sağlık hizmetini sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tatvan Devlet Hastanesi'nde hizmete alınan yeni cihazlar, hem teşhis hem de tedavi süreçlerinde önemli bir fark yaratacaktır." dedi.
Tatvan Devlet Hastanesi yönetimi, yenilenen cihazlarla birlikte KBB alanında verilen hizmetlerin daha da ileriye taşınacağını belirterek, hasta güvenliği, konforu ve memnuniyetini artırmayı hedeflediklerini ifade etti.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —