Tarih: 26.05.2024 21:18

1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi Kapanış Programı Gerçekleşti

Facebook Twitter Linked-in

BEÜ merkezi konferans salonunda  gerçekleşen kapanış programının değerlendirmesini yapan Prof. Dr. Nezih Müftügil, tüm katılımcılar adına başta Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş olmak üzere, kongrede emeği geçen paydaşlara, akademisyenlere ve öğrencilere teşekkür etti.
İki gün süren kongrede, son gün oturumlarında beş ayrı salonda 89 bildiri sunuldu. Katılımcılar, programın sonunda kongre ile ilgili olumlu değerlendirmelerini ve teşekkür konuşmalarını dile getirdi. 
Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Koray Köksal ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Hatice Öntürk Akyüz, kapanış konuşmasında tüm paydaşlara, katılımcı bilim insanlarına ve özellikle Rektör Prof. Dr. Necmettin Elmastaş'a teşekkürlerini iletti.
Kapanış programı, katılımcılara verilen teşekkür belgeleri ve çekilen toplu fotoğraflarla sona erdi. Programa, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Koray Köksal, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Hatice Öntürk Akyüz, şehir dışından ve yurt dışından gelen bilim insanları, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
Bitlis Eren Üniversitesi'nin ev sahipliği yaptığı kongrede, sağlık bilimleri alanında uluslararası işbirliklerini güçlendirmek ve bilimsel bilgi alışverişini teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildi. Katılımcılar, kongrenin sağladığı bilimsel platformdan memnuniyetlerini dile getirirken, organizasyonun gelecekte de devam etmesini temenni ettiler.

 

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —