Tarih: 20.10.2024 00:55

Rektör Elmastaş, Sosyoloji Bölümü Öğrencileriyle Buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Yahya Eren Konukevi'nde gerçekleştirilen ve üniversitenin geleneksel hale getirdiği kaynaşma etkinliği, yeni eğitim-öğretim yılının başlaması sebebiyle düzenlendi. 
Programda konuşan Rektör Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, öğrencilere yeni dönemde başarılar dileyerek, üniversite yönetiminin her zaman öğrencilerin yanında olacağını ve ihtiyaç duyulan desteğin sağlanacağını vurguladı. Öğrencilerin sadece akademik değil, sosyal ve kültürel gelişimlerinin de üniversite için büyük önem taşıdığını belirtti.
Sosyoloji Bölüm Başkanı Doç. Dr. Deniz Aşkın ise Rektör Elmastaş'a etkinliğe katılımından dolayı teşekkür ederek, "Rektörümüzün bu tür etkinliklerde bizlerle birlikte olması, öğrencilerimiz için büyük bir motivasyon kaynağı" dedi. Program, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
Etkinliğe Rektör Elmastaş'ın yanı sıra, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Yılmaz, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurullah Ulutaş, Sosyoloji Bölüm Başkanı Doç. Dr. Deniz Aşkın ve çok sayıda akademisyen ile öğrenci katıldı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —