Tarih: 16.02.2024 17:13

AHLAT BELEDİYE BAŞKANI ÇOBAN, İYİ PARTİ'DEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Çoban Ahlat Belediyesinde, İYİ Parti Bitlis İl Başkanı Ziya Yoldaş ve Parti teşkilatlarının katıldığı programla İYİ Parti'den Ahlat Belediye Başkan Adaylığını açıkladı.

Çoban yaptığı açıklamada, “Bilindiği üzere 2009, 2014 ve 2019 tarihinlerinde yapılan Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde sizlerin oyları ile Belediye Başkanı seçilerek kutlu şehir Ahlat’ımıza hizmet etme fırsatı buldum. Ahlatlı'mıza hizmet etme aşkıyla bu topraklarda yaşayan vatandaşımıza ve ecdadımıza hizmet etmek için yol yürüdük. Bütün ömrümü ve gençliğimi bu hayalin ve bu amacın peşinden koşarak geçirdim. Hiç durmadan, hiç yılmadan, her yerde, her platformda, her aşamada, her dakikada çalışarak bizlere oy vermiş yada vermemiş, siz değerli halkımızın desteğiyle ilçemize en üst düzeyde hizmet etmek bizlere nasip oldu. Bilindiği üzere 31 Mart 2024’te yapılacak olan belediye başkanlığı yarışına Ahlat’a yeni eser ve projeler kazandırmak adına, 15 yıllık hizmet tecrübemizle yola devam etme kararımız vardı. Bu sebepten AK Parti’den yaptığımız aday belirleme sürecinde şahsıma verilen Belediye Başkan adaylığı, maalesef çeşitli komplo ve çirkin karalamalarla elimizden alınmıştır. Bu sürecin ardından 15 yıldır birlikte Ahlatımız için var gücüyle çalıştığımız değerli arkadaşlarımız ve yoğun teveccüh gösteren kıymetli halkımız bizi yeniden aday olarak gösterme konusunda yoğun çaba ve isteklerini göstermişlerdir. Sevdalısı olduğumuz Ahlat’ımızda bize gösterilen yoğun teveccüh sonrasında bize düşen Memleketimiz için her türlü fedakarlığı yapmak olacaktır. Bugünden itibaren belediye başkanlığı görevimi bağımsız belediye başkanı olarak sürdürmeye ve 31 mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler ve belediye başkanlığı seçimlerine İYİ Parti’den Belediye Başkan Adayı olarak Ahlat halkımıza hizmete yeniden talibim. 2009 yılından beri beraber yol arkadaşlığı yaptığımız değerli devlet büyüklerimiz Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Sn. Devlet Bahçeli’ye, 2019 yılındaki Yerel Seçimlerde AK Parti’den aday olmamıza rağmen Ahlata bağlılığımız ve sevdamız sonsuzdur diyerek Ahlat’tan aday çıkarmayan ve bizleri davet edip, şartsız destekleyen İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener hanımefendiye ve adaylık sürecinde bizleri şartsız destekleyen İYİ Parti Bitlis ve Ahlat teşkilatlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Çoban, program sonunda, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir telefon görüşmesi yaptı. Akşener, adaylığını açıklayan Çoban'a tebriklerini iletti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —