Tarih: 14.08.2020 14:15

Anadolu Gençlik Derneğinden Gazetemize Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Bitlis Şube Başkanı Abdurrahim Doğru, Bitlis Saadet Partisi İl Başkanı Abdussamet Dalga ve AGD yöneticileri gazetemizi ziyaret ederek, AGD’nin faaliyetleri hakkında bazı bilgiler verdiler.
Anadolu Gençlik Derneği Bitlis Şube Başkanı Abdurrahim Doğru, AGD’nin gençlerin Ahlak, Milli ve Manevi değerlerine bağlı olmasını amaçladıklarını belirterek, faaliyetleri hakkında gazetemize verdiği bilgilerde şu görüşlere yer verdi :

“Anadolu Gençlik Derneği olarak olarak, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, milli ve manevi değerlere bağlı olarak yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Bu amaçla özellikle Ortaokul öğrencilerine yönelik olarak hazırladığımız, Kaşif Grupları ile Sosyal ve Kültürel etkinliklerin yanı sıra, Kur’an dersleri ile Dinimizi öğrenmeye yardımcı olacak derslerle birlikte yine yaz aylarında yaptığımız geziler, oyunlar ve bazı etkinlikler ile gençlerimizi toplum ahlak ve değerlerine bağlı ve kötü alışkanlıklardan bir nebze olsa dahi uzak tutmaya çalışıyoruz. Yine Lise öğrencilerilerine yönelik olarakta aynı doğrultuda faaliyetlerimiz var. Yine en önemli faaliyetlerimiz arasında her yıl Türkiye genelinde düzenlemiş olduğumuz Siyer-i Nebi sınavları ile gençlerimizin ve çocuklarımızın manevi duygularını güçlendirmeyi amaçlıyoruz.” dedi.

Anadolu Gençlik Derneği’nin, bu coğrafyada yaşayan toplumun hiçbir kesimini ayırt etmeden herkesi bir ve beraber kabul etttiğini belirten Doğru, her türlü ırkçılığı da karşı olduklarını belirtti.

AGD Bitlis Şube Başkanı Doğru, ayrıca Bitlis ve İlçelerindeki yapılanmayı tamamladıklarını ve faaliyetlerini önümüzdeki zamanlarda daha aktif bir şekilde yapmayı planladıklarını da sözlerine ekledi.
Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Abdurrahim Doğruya, Saadet Partisi Bitlis İl Başkanı Abdussamet Dalga, AGD Bitlis Şubesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Dalga ve Tanıtım ve Medya Başkanı Yusuf Demir eşlik etti.
Ziyaretten Duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Abdulhalim Kızılkaya, AGD Yöneticilerine ve Saadet Partisi İl Başkanı Dalga’ya teşekkürlerini ileterek, bu konuda Yerel Basın olarak gerekli desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —