Tarih: 21.03.2024 14:14

Ankara-Tatvan Turistik Treni Seferleri Başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

TCDD, internet sitesinden yaptığı duyuruda, Bilet satışlarının üst sınır olmaksızın grup taşımalarına da açık olacak şekilde tüm satış kanallarından yapılabileceğini belirtti.
Açıklamada ayrıca, Trenin, Kamu Hizmet Yükümlülüğü kapsamında olmadığından ve "özel tarifeli tren" statüsünde olduğundan diğer tarifeli trenlerde uygulanılan ücretsiz taşıma tarifeleri (engelli, gazi, devlet sporcusu vb.) ile ticari indirim tarifelerinin (genç, öğretmen, 65 yaş vb.) uygulanmayacağını,
Trenlerin çalışacağı parkurlar dâhilinde Abonmanlığı bulunan yolcuların, abonman hakkı ile seyahatine müsaade edilmeyeceği de ifade edildi.
Bu trenler için satışı yapılan biletlerde Yolcu Tarifesinde belirtilen mevcut tarife, açık bilet, iade ve değişiklik kuralları geçerli olacak.
17 Nisan ve-12 Haziran 2024 tarihleri arasında her çarşamba Ankara’dan 15.55’te hareket edecek olan turistik tren, gezi amaçlı Elazığ’da 4 saatlik duruş yapacak ve son durak olan Tatvan’a ise saat 19.16’da varacağı bildirildi. 
19 Nisan ve 14 Haziran 2024 tarihleri arasında ise her cuma Tatvan’dan 06.35’te hareket edecek olan turistik trenin, gezi amaçlı Palu’da 3 saat, Elazığ’da 4 saat, Kayseri’de 3 saat duruş yaptıktan sonra Ankara’ya saat 17.11’de varacağı belirtildi. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —