Tarih: 19.07.2022 20:46

Bakan Özer’den, Tatvan Belediyesine Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Çeşitli açılış ve temaslarda bulunmak üzere Bitlis’e gelen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer Tatvan Belediyesi’ni ziyaret etti.

Bitlis ziyaretlerinin ardından Tatvan’a geçen Bakan Özer, Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani’den yatırımlar ve projeler konusunda bilgi aldı.

Tatvan ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Özer, “Tatvan ilçemizde eğitim alanında yapılan yatırımları ve belediyemizin eğitime sağladığı katkıları görme fırsatımız oldu. Milli Eğitim Bakanlığı olarak öncelik verdikleri alanlardan bir tanesinin okul öncesi eğitimi bu kapsamda Tatvan’a 4 Adet bağımsız anaokulu kazandıracağız. Bunun dışında Kültür ve Karataş mahallerine iki adet 24 derslikli ilkokul ve ortaokul yapacağız. Güzel şehir Tatvan’ımızın ihtiyaçlarından biri olan Konferans Salonu ve Eğitim Merkezini de kazandıracağız İnşallah.” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Bakan Mahmut Özer’e teşekkür eden Başkan Geylani ise,” Göreve geldiğimiz günden beri eğitime verdiğimiz destekleri arttırarak sürdürüyoruz. İhtiyaç duyulan tüm noktalarda olmaya çalışıyoruz. Onlarca kütüphane, ders çalışma odaları, özel kurs odalarını okullarımıza kazandırdık. Okullarımızın genel ihtiyaçları konusunda da tüm desteğimizi sağladık ve sağlamaya da devam edeceğiz. Tatvan’ımız için eğitim konusunda her zaman yanımızda olan Sn. Bakanımıza şükranlarımı iletiyorum. Yatırım kapsamına alınan ve Sn. Bakanımız tarafından açıklanan müjdeler de şimdiden Tatvan’ımıza hayırlı uğurlu olsun inşallah.” dedi.

Bakan Özer’in Tatvan Belediyesi ziyaretine, Tatvan Kaymakamı Tekin Erdemir, AK Parti Bitlis milletvekilleri Vahit Kiler ve Cemal Taşar, Ak Parti Bitlis İl Başkanı Engin Günceoğlu, İlçe Belediye Başkanları, Ak Parti İlçe Başkanları, Ak Parti Teşkilat üyeleri, ilçe milli eğitim müdürleri ve birim amirleri katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —