Çeşitli temaslar kapsamında Bitlis’te bulunan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ilk olarak Bitlis Valisi Ahmet Karakaya’yı ziyaret etti.
Valilik Şeref Defterini imzalayan Bakan Tekin ve beraberindeki heyet ile birlikte, Vali Karakaya ile makamında görüşerek yeni görevinin hayırlı olmasını diledi ve kentteki çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.
Valilik ziyaretinin ardından, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin başkanlığında İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.
Valilik Toplantı Salonunda, Bitlis’teki eğitim ve öğretim faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıya, Bakan Yusuf Tekin ile birlikte Vali Ahmet Karakaya, AK Parti Bitlis Milletvekili Turan Bedirhanoğlu, Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür ve ilgili birim müdürleri katıldı.

