Tarih: 31.07.2019 18:07

Başkan Geylani, Birimleri Denetledi

Facebook Twitter Linked-in

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, belediyeye ait dış birimlerde incelemelerde bulundu.Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, belediyeye ait dış birimlerde incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında belediye birim amirleri Geylani’ye eşlik etti.Tatvan Belediyesi’nin farklı noktalarda hizmet veren dış birimlerini ziyaret eden Belediye Başkanı Geylani, kurumun idari çalışma alanlarının yanı sıra hizmet binalarının durumları hakkında da yetkililerden bilgiler aldı.
Sırasıyla; Kültür Merkezi, Mezbahane, Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, Çağlayan Su Deposu ve belediyeye bağlı arıtma tesisinde incelemelerde bulunan Başkan Geylani, çalışma koşullarındaki eksiklikleri not aldırarak yapılması gerekenler konusunda yetkililere talimat verdi.
Dış birimlerde birçok eksikliğin olduğunu ifade eden Geylani, “Bu gezi ve incelememizde 5 birimimizin yapısal durumunu görme fırsatı bulduk. Özellikle hemen yapılması gereken tadilatlar olduğunu gördük. Bu tadilatları biran önce başlatarak birimleri sağlıklı bir yapıya kavuşturacağız. Bizim için halkımıza hizmet verdiğimiz alanlarla beraber, personelimizin çalışma koşulları da önemlidir. Kaliteli ve verimli hizmet vermek için bu düzenlemeleri kısa sürede yapacağız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —