Tarih: 29.07.2019 17:42

Başkan Geylani, Süper Lig Şampiyonu Tatvan Satranç Kulübü’nü Karşıladı

Facebook Twitter Linked-in

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, 2019 Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi’nde şampiyon olan Tatvan Satranç Eğitimi Spor Kulübü’nü Tatvan Yaşam AVM önünde karşıladı.

2019 Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi’nde zorlu rakiplerine karşı lig şampiyonu olan Tatvan Satranç Eğitimi Spor Kulübü’nü Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani çiçeklerle karşıladı. Tatvan Satranç Kulübü’nün, Tatvan’a büyük bir gurur yaşattığını ifade eden Başkan Geylani sözlerini şöyle sürdürdü. ‘Takım halinde büyük bir başarı elde eden tüm kulüp yöneticileri ve sporcularına teşekkür ediyorum. Kazandıkları şampiyonluk kupası Tatvan için büyük bir ödüldür. Aslında satranç sporunun Tatvan’da ne kadar yaygın olduğunun da bir göstergesi oldu bizim için. Bundan sonraki dönemlerde kendilerinden daha büyük başarılar bekliyoruz. Bu konuda Tatvan Belediyesi olarak her zaman yanlarında olacağımızı taahhüt ediyoruz. Yapacağımız çalışmalar ile satrancı Tatvan’da daha yaygın hale getireceğiz. Tekrardan bizlere bu gururu yaşatan Tatvan Satranç Eğitimi Spor Kulübü’ne teşekkür ediyorum. Bu başarının her sene artarak devam etmesini diliyorum’ dedi.
Tatvan Satranç Eğitimi Spor Kulübü sporcularından Yusuf Demire yaptığı açıklamada, ‘Bugün itibari ile memleketimize şampiyon olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Buradaki sporcular ve kulüp yöneticilerimiz bu ekibin bir parçası ve hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Teşekkürlerin en büyüğünü Tatvan Belediye Başkanı’mız Mehmet Emin Geylani’ye olduğunu bildirir, herkesin huzurunda takım adına kendisine teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız’ dedi.
Tatvan Satranç İlçe Temsilcisi Selahattin Bayav ise yaptığı açıklamada, ‘Konya’da gerçekleştirilen 2019 Türkiye Satranç Süper Lig Şampiyonasında, Tatvan Satranç Eğitimi Spor Kulübü olarak şampiyonluk kupasını ilçemize getirdik. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —