Tarih: 08.11.2019 13:15

Başkan Geylani, TRT GAP Radyosuna konuştu

Facebook Twitter Linked-in

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, TRT GAP Diyarbakır Radyosunun canlı yayınına telefonla bağlanarak, belediyenin çalışmalarını anlattı.
TRT Gap Diyarbakır Radyosunda Yapıcılığını Şenay Cemiloğlu’nun, Dilek Arpaslan Pala’nın da sunuculuğunu yaptığı ’Yöremizden’ adlı programa canlı telefon bağlantısı ile katılan Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Tatvan ve belediye çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.
Tatvan ile ilgili bilgi veren Başkan Geylani belediye çalışmaları ile ilgili de şunları söyledi. ‘Bir doğa harikası olan Nemrut Kalderası ile ilgili ciddi çalışmalarımız olacak. Seyir terası, kafeteryalar, yürüyüş yolları gibi güzel çalışmalar yapacağız. Yine önümüzdeki yıl içerisinde halk plajlarımızı da oluşturacağız. Doğu Anadolu Fuar için çalışmalara başladık. Hafta sonları konserlerin olacağı, ticari ve sosyal etkinliklerimizin olacağı bir yapıda gerçekleştireceğiz. Avrupa’da örnek gösterilecek bir bisiklet yolu projemiz var. Önümüzdeki sezonda bu projemize de başlayacağız inşallah. Bunun yanında mesire alanları yapacağız. Tabi bu yapacağımız mesire alanı 1500 dönüm üzerine kurulu bir alan olacak. Ailelerimiz buraya gelerek güzel bir vakit geçirecek. Sadece mesire alanı değil sosyal bir alan olacak. Her türlü aktiviteler burada yapılabilecek. Buradan TRT GAP aracılığı ile özellikle bölgemizdeki vatandaşlarımızı Tatvan’a davet ediyorum. Gelip görsünler tatillerini burada geçirsinler’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —