Tarih: 01.06.2022 11:42

Başkan Tanğlay, Devam Eden Çalışmaları İnceledi

Facebook Twitter Linked-in

Bitlis Belediyesi Başkanı Nesrullah Tanğlay, Beşminare mahalesinde bılunan TOKİ. 4. Etapta çalışmaları devam eden Yürüyüş ve Bisiklet Yolu Çalışmalarını yerinde inceledi.

Bitlis Belediyesi vatandaşlara yürüyüş ve spor alışkanlığını kazandırmak amacıyla ‘yürüyüş ve bisiklet’ yolu yapıyor. Bitlis Belediyesi, ‘Daha yaşanabilir bir Bitlis için çalışıyoruz’ sloganından hareketle il sınırları içerisinde bulunan tüm mahallelerde farklı yaşam alanları yapıyor. Bu kapsamına yapımına başlanan yürüyüş ve bisiklet yolu çalışmalarını Bitlis Belediyesi Başkanı Nesrullah Tanğlay, yerinde inceledi.

Bitlis Belediyesi Başkanı Nesrullah Tanğlay, belediye olarak Bitlis’in geldiği noktayı farklı bir boyuta taşımak istediklerini, bu kapsamda yürüyüş ve bisiklet yolu çalışmalarına başladıklarını belirtti. Göreve geldiği ilk günden itibaren Bitlis’e yakışır projelere imza atan Bitlis Belediyesi Başkanı Nesrullah Tanğlay, halkın kullanımı için yürüyüş ve bisiklet yolu yapımına başladıklarını, kısa süre de yürüyüş ve bisiklet yolunu tamamlayarak halkın hizmetine açacaklarını söyledi. Başkan Tanğlay, “Bitlis belediyesi olarak halkımızın spor ve yürüyüş alışkanlığı kazandırmak için yaptığımız yürüyüş ve bisiklet yolu inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Daha sağlıklı ve daha güzel bir Bitlis için çalışıyoruz. Burada yapacağımız yürüyüş ve bisiklet yolu”4 metre genişliğinde olup 2200 metre uzunluğunda olacaktır.2 tanede Bisiklet istasyonu olacak dedi.

Başkan Tanğlay, daha sonra yapımına başlanan yürüyüş ve bisiklet yolunu gezdi. Yapılan çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgiler aldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —