Tarih: 23.06.2022 17:56

BEKGEM ‘den Geri Dönüşüm Sergisi

Facebook Twitter Linked-in

Bitlis Eren üniversitesi (BEÜ) Kadın ve Genç Girişimcileri Destekleme Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezinin genç girişimcileri desteklemek amacıyla yaptığı projede , üniversite öğrencilerinin geri dönüşüm ürünlerinden el emekleri ile tasarladıkları ürünleri sunabilecekleri bir sergi açıldı.
Genç girişimci öğrencileri desteklemek amacıyla açılan sergide öğrenciler kullanılmayan kumaş, parça, iplik v.b ürünlerini panch tasarımları ile çanta ve tablolara yansıttılar. Kullanılmayan kavanozlar boyanıp tasarlanarak baharatlılar, kavanoz kapaklarından magnetler, boş soda şişelerinden ve kavanoz kapaklarından kum saati, soda şişeleri boyanıp tasarlanarak vazo, çanta v.b dekorasyon ürünleri yaptılar. Tamamı geri dönüşüm ürünlerinden elde edilen, el emeği ürünlerden oluşan sergi üniversitenin merkezi konferans salonu önünde ve Tatvan sahilinde iki gün boyunca sergilendi.
Projenin koordinatörü Öğr. Görevlisi Sema Özdemir, Merkez Üyesi Araş. Gör. Ümit Buğrahan Özcan Ve Merkez Müdürü Doç. Dr. Derya Arslan iki gün boyunca sergiye eşlik etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —