Tarih: 21.04.2022 13:40

BEÜ REKTÖRÜ ELMASTAŞ VE EŞİ ÖĞRENCİ EVİNE KONUK OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Ramazan ayı münasebetiyle İftar programlarında öğrencilerle sıkça bir araya gelen Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, öğrenci evine konuk oldu.
Birlikte oruç açtığı öğrencilerle sohbet eden Prof. Dr. Elmastaş’a eşi Fatma Elmastaş’ta de eşlik etti.
Rektör Prof. Dr. Elmastaş, iftarın ardından öğrencilerle sohbet etti. Kendisini iftara davet ettikleri için gençlere teşekkür eden Elmastaş, “Bu yer sofrasında samimiyetinizle, sevginizle hazırladığınız bu güzel sofraya beni davet ettiniz. Her birinize çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
Rektör Elmastaş, öğrenim hayatı boyunca hem yurt hem de öğrenci evinde kaldığını ifade ederek, “Ramazan ayının ortalarına gelindiği bu günlerdeki bereketli iftar sofrasını, öğrencilerimiz ile paylaşıyor olmak beni ziyadesiyle mutlu etti. Bu vesileyle öğrencilerimizle bir araya gelip muhabbet etme fırsatı buluyoruz. Biz öğrenci merkezli bir üniversiteyiz. Onların istekleri bizim için çok önemli” dedi.
Rektör Prof. Dr. Elmastaş’a arkadaşları adına iftar davetini götüren ev sahibi öğrencilerden Servet Şenyit, ziyarete ilişkin görüşlerini şu şekilde aktardı:
“Rektörümüz Prof. Dr. Necmettin Elmastaş ve eşi Fatma Elmastaş Hanımefendiyi ağırlamaktan büyük onur duyduk. Kendileri, öğrenci evimize her ne kadar teşrif edip misafirimiz olmuşlarsa da aslında onlar bizi ağırladılar. Kıymetli Hanımefendi, evinde bizzat kendisinin hazırladığı ev yemekleri ile soframızı donattı ve birlikte iftarımızı açtık. Bu kibar ve nazik düşünceleri için kendilerine tüm arkadaşlarım adına teşekkür eder, şükranlarımızı arz ederiz.” ifadelerini kullandı.
İftar programına Sağlık Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hatice Öntürk ve BEÜ Kurumsal İletişim Koordinatörü Öğr. Gör. Bedir Çiftçi de refakat etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —