Tarih: 30.05.2024 20:01

BEÜ El Sanatları Atölyeleri Çalışmaları Devam Ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Rektör Elmastaş, ziyareti sırasında filografi, amigurumi, tülü dokuma, ahşap yakma ve boyama gibi çeşitli el sanatları kurslarının yürütüldüğü atölyelerde öğrencilerin çalışmalarını yakından inceledi. Öğrenciler ve kurs eğitmenlerinden bilgi alan Elmastaş’a, öğrencilerin tarafından yoğun ilgi gösterildi. Öğrenciler, bu kursların kendilerine boş zamanlarını verimli değerlendirme ve stres atma imkanı sunduğunu ifade ederek, bu tür etkinliklerin devam etmesini talep ettiler.
Bu talepler üzerine, Rektör Elmastaş ve BESEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Aytekin, mevcut kursların önümüzdeki dönemlerde de devam edeceğini ve yeni kursların da açılacağı müjdesini verdiler. Rektör Elmastaş, öğrencilerin bu kurslardan memnun kalmasını ve burada öğrendikleri beceriler ile kendilerini geliştirmesinin kendilerini mutlu ettiğini ve bu tür eğitim faaliyetlerini arttırarak devam ettireceklerini ifade etti.
BESEM'in Merkezi Dersliklerin Üretim Atölyeleri bölümünde yer alan atölyeler, Bitlis İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen usta öğreticiler Hacer Bağatur ve Emel Uçar'ın eğitmenliğinde faaliyet gösteriyor.
Ziyarete, Genel Sekreter Doç. Dr. Behçet Kocaman, akademisyenler ve kursiyerler de katıldı. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —