Tarih: 10.06.2021 22:39

BEÜ’de 3 Yeni Yüksek Lisans Programı Açıldı

Facebook Twitter Linked-in

Bitlis Eren Üniversitesi’nin (BEÜ) Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde yüksek lisans programı açılması konusundaki teklifi Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında inecelenerek, Beden Eğitimi ve Spor Tezli Yüksek Lisans Programı, İstatistik Tezli Yüksek Lisans Programı ve Kimya Tezli Yüksek Lisans Programı açılması uygun görüldü.

Buna göre yüksek lisans düzeyinde Beden Eğitimi ve Spor Tezli Yüksek Lisans Programı, İstatistik Tezli Yüksek Lisans Programı ve Kimya Tezli Yüksek Lisans programları, 2021-2022 akademik yılından itibaren öğrenci almaya başlayacak.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Rektör Prof. Dr. Elmastaş, Bitlis Eren Üniversitesinin güçlü, dinamik bir kadroya sahip olduğunu ve yaptığı başarılı çalışmalar ile model olma yolunda ilerlediğini, yeni açtığı yüksek lisans programlarıyla bilim insanlarının yetiştirilmesi hususunda yükseköğretime önemli katkılar sunmaya devam ettiğini belirtti. Rektör Elmastaş ayrıca enstitülerin üniversiteler için çok önemli olduğunu ve alanında uzman akademisyenlerin yetiştirilmesine olanak sağladığını anlatarak, Üniversiteye kazandırılan yeni yüksek lisans bölümlerinin öğrencilerine, BEÜ’ye ve Bitlis’e hayırlı olmasını diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —