Tarih: 06.06.2022 11:02

BEÜ’de Ulusal Fon Yönetimi Paneli Düzenlendi

Facebook Twitter Linked-in

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Merkez Konferans Salonunda kendi işini kurmak isteyenlere yönelik, Ulusal Fon Yönetim Paneli düzenlendi.

Panelde KOSGEB Muhasebe Birimi Sorumlusu Ömer Çağrı Özceyhan, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) Bitlis Şube Başkanı Nurettin Polat, İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Elif Akarsu konuşmacı olarak yer aldı.

Bitlis Eren Üniversitesi Proje Destek Ofisi Koordinatörlüğü, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Gişirimcilik ve Kariyer Öğrenci Kulübünün düzenlediği panelin açılış konuşmasını, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş yaptı. Rektör Elmastaş, konuşmasında, ‘’Ülkemizin ve şehrimizin kalkınmasına yönelik, girişimcilik ve AR-GE faaliyetleri kapsamında hazırlanan bu paneli dikkatli dinlenmenizi ve faydalanmanızı temenni ediyorum. Şehrimizdeki gelişimi sürdürebilmek için kullanım olanağı bulunan tüm enstrümanlardan faydalanmak mecburiyetindeyiz. Faydalandıklarımızı da hızlı ve bilinçli şekilde yatırıma dönüştürmeliyiz. Bu bakımdan panel de emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’’ dedi. Panele, Rektör yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Yılmaz, KOSGEB Müdürü Cevat Kaya, İŞKUR Bitlis İl Müdürü Mücahit Gülmez, Proje Destek Ofisi Koordinatörlüğü Dr. Öğr. Kubilay Demir, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Şerafettin Okutan, Mühendislik – Mimarlık Fakültesi Dekan Yard. Doç. Dr. Nusret Bozkurt, Mühendislik – Mimarlık Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Vedat Tümen ve çok sayıda öğrenci katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —