Tarih: 16.10.2024 20:03

BEÜ’de Burs ve Gönüllülük Etkinlikleri

Facebook Twitter Linked-in

 Üniversitenin Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen ve yoğun katılımla dikkat çeken etkinlikte, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün tanıtım filmi ve faaliyetlerini içeren slayt gösterimleri yapıldı.
Hayır Hizmetleri Şube Müdürü Nurullah Bingöl, öğrencilere yönelik yaptığı sunumda, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün yükseköğrenim bursları, gönüllülük hizmetleri ve gönüllü olma süreçlerine dair ayrıntılı bilgi verdi. Bingöl, burs başvuru süreci ve gönüllülük projelerinin topluma katkıları hakkında önemli bilgiler aktararak, gençleri bu süreçlere katılmaya teşvik etti.
Öğrencilerin burs ve gönüllülük faaliyetlerine dair sorularıyla interaktif bir şekilde devam eden programda, bu fırsatların gençlerin akademik ve sosyal gelişimlerine katkı sunduğu vurgulandı. Program, vakıfların sunduğu desteklerin önemi üzerinde durulması ve öğrencilerin memnuniyetiyle sona erdi. Öğrenciler, bu tür etkinliklerin kişisel gelişimlerine katkı sağladığını belirtti.
Etkinliğe Vakıflar Bölge Müdürü Ali Osman Ayan, Bitlis Eren Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Özşahin Kireçci, Genel Sekreter Doç. Dr. Behçet Kocaman, Sosyal Hizmet Uzmanı Enis Sabak ve çok sayıda öğrenci katıldı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —