Tarih: 08.10.2024 14:06

BEÜ'de Çocuklar İçin Kahvaltı Etkinliği Düzenlendi

Facebook Twitter Linked-in

Bitlis Eren Üniversitesi Yahya Eren Konukevinde gerçekleştirilen kahvaltı etkinliği ile, Çocukların moral ve motivasyonlarının artırılması hedeflendi. Bitlis Valisi Ahmet Karakaya ve eşi Özlem Karakaya ile katılım gösterdiği kahvaltı etkinliğinde konuşan Vali Karakaya, “Bizlere emanet edilen çocuklarımızın huzurlu bir şekilde yetişmesinin ve geleceğe en güzel şekilde hazırlanmasının gayreti içerisindeyiz.” ifadelerini kullandı.
Organizasyon boyunca çocuklarla yakından ilgilenen protokol üyeleri, onlarla sohbet ederek keyifli vakit geçirdi. Kahvaltı etkinliği, çocukların yüzlerinde gülümseme ve mutluluk oluştururken aynı zamanda BEKGEM'in topluma fayda odaklı çalışmalarına bir yenisini ekledi.
Kahvaltı sonrası ise çocuklar, Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Laboratuvarı'na götürülerek Kelebek Laboratuvarı'nı gezdi. Burada Doç. Dr. Kesran Akın tarafından kurutulmuş böcek ve kelebekler hakkında bilgi alan çocuklar, ilginç ve öğretici bir deneyim yaşadı.
Programın sonunda çocuklara çeşitli hediyeler verildi. BEKGEM yetkilileri, bu tür etkinliklerin devam edeceğini ve toplumun farklı kesimleriyle gönül köprüleri kurmaya devam edeceklerini belirtti.
Programa Bitlis Valisi Ahmet Karakaya ve eşinin yanı sıra, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş ve eşi, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Dilek Özşahin Kireçci, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hatice Öntürk Akyüz, BEKGEM Müdürü Doç. Dr. Derya Arslan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Vefa Akdoğan ile Bakım Koruma Evi Müdürü Mine Aktaş ve kurs eğitmenleri katıldı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —