Tarih: 26.03.2024 15:01

BEÜ’de Filistin'e Destek Amaçlı Stand Açıldı

Facebook Twitter Linked-in

Merkezi Derslik binasında gerçekleşen BEÜ İnsani Değerler Kulübü öğrencileri tarafından organize edilen etkinlik, öğrenciler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. standın danışmanlığını ise, Öğretim Görevlisi Muhammed Zahid Kuldaş üstlendi.
Rektör Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, etkinliğe destek mesajı vererek, "Üniversite olarak, her zaman insani yardımların yanında olduğumuzu ve bu tür etkinliklere destek vermeye hazır olduğumuzu belirtmek isterim," dedi. 
 Etkinlik ile, Bitlis Eren Üniversitesinin tüm bireyleri ile  Filistin halkına olan destek ve dayanışmasını göstermesi açısından büyük önem taşıdığı belirtildi. Üniversite yönetimi ve öğrencilerinin bu tür sosyal sorumluluk projeleriyle birlikte hareket etmesi, insanlık değerlerine verilen önemin bir göstergesi olarak değerlendirilirken,  öğrenciler arasında sosyal sorumluluk bilincinin artırılmasına katkıda bulunduğu ve üniversite yönetiminin duyarlılığını da ortaya koyduğu ifade edildi.
Rektör Elmastaş’a etkinlikte, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ayhan Yılmaz, Prof. Dr. Ferit İzci ve Genel Sekreter Doç. Dr. Behçet Kocaman da eşlik etti. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —