"Örnek Bir Sahabe: Zeyd b. Sabit (r.a.)” başlığı altında gerçekleştirilen etkinlikte, Siyer Vakfı Kurucusu Muhammed Emin Yıldırım konuşmacı olarak yer aldı.
Bitlis Eren Üniversitesi İnsani Değerler Öğrenci Kulübü’nün paydaşlığında düzenlenen söyleşide, Siyer Vakfı Kurucusu Muhammed Emin Yıldırım, Zeyd b. Sabit (r.a.) hakkında bilinmeyenleri anlattı, sahabenin hayatındaki dönüm noktalarını ve önemli olayları katılımcılarla paylaştı. Yıldırım, söyleşi sırasında dinleyicilerden gelen soruları da yanıtladı.
İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Sancak, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurullah Ulutaş, Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü Celal Gür ve Bitlis İl Müftüsü Mehmet Feysal Geylani’nin de katılım gösterdiği etkinlik, Bitlis Eren Üniversitesi öğrencilerinin yanı sıra birçok akademisyen ve vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Etkinlik sonrasında Yıldırım, konferans salonu girişinde sergilenen kitaplarını imzaladı.

