Tarih: 03.07.2024 00:44

BEÜ’de Yeni Açılan Bölümlere Ilk Kez Öğrenci Alınacak

Facebook Twitter Linked-in

Bitlis Eren Üniversitesi, 2024-2025 akademik yılı itibarıyla yeni bölümler açarak eğitim yelpazesini genişletiyor. 
Bu yıl İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) bünyesindeki İktisat ve İşletme bölümleri ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) bünyesindeki Antrenörlük Eğitimi bölümüne öğrenci alınacak.
Açılan yeni bölümler hakkında açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Elmastaş, üniversitenin sanayi iş birliğini güçlendirmek ve teknik eğitim kapasitesini artırmak amacıyla Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu (OSB MYO) bünyesinde Kaynak Teknolojisi ve Giyim Üretim Teknolojisi programlarının da açıldığını, bu bölümlere öğrenci alımının ise gelecek yıl gerçekleştirileceğini belirtti.
Rektör Elmastaş, "Başta Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanımız Sayın Prof. Dr. Erol Özvar olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Üniversitemize hayırlı uğurlu olsun. Bitlis Eren Üniversitesi, eğitim ve öğretimde kaliteyi artırarak, bölgesine ve ülkesine katkı sağlama hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Yeni bölümlerin hayırlı olmasını diliyoruz. Bu yeni açılımlar, Bitlis Eren Üniversitesi'nin akademik çeşitliliğini artırarak, öğrencilere daha geniş kariyer olanakları sunmayı hedefliyor." şeklinde konuştu.
Bitlis Eren Üniversitesinde Yeni Açılan ve 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılında İlk Kez Öğrenci Alacak Bölüm ve Programlar ise şu şekilde :
- İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF):İktisat ve İşletme
- Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO):Antrenörlük Eğitimi
- Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu (OSB MYO):Kaynak Teknolojisi ve Giyim Üretim Teknolojisi (2025 yılı itibarıyla)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —