Tarih: 20.08.2018 13:22

BİGACEM Başkanı Çiriş’ten bayram mesajı

Facebook Twitter Linked-in

Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Bitlis Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Özcan Çiriş, bayramın huzur ve kardeşliğe vesile olması temennisinde bulundu.
Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Bitlis Gazeteciler Cemiyeti (BİGACEM) Başkanı Özcan Çiriş, bayramın özelde ülkemiz, genelde de İslam coğrafyası için birlik ve kardeşliğe vesile olması temennisinde bulundu.
Mesajında bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günler olduğunu vurgulayan Çiriş, “Bayramlar huzur, barış, sevgi, kardeşlik günleridir. Küskünlerin ve dargınlıkların yerine, sevgi ve muhabbetin hâkim olduğu günlerdir. Rahmet ve şefkatin, huzur ve kardeşliğin, sevgi ve paylaşmanın zirve yaptığı bir Kurban Bayramı’na girmenin sevinci içindeyiz. Bu bayramı halkımızın huzur içinde geçirmesini temenni ediyoruz. Hüzün ve acının, kan ve gözyaşının olmadığı günlere vesile olmasını diliyorum. Kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, milletimize, İslam âlemine, tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini Allah’tan temenni ediyorum.” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —