Tarih: 05.01.2021 17:19

BİGACEM’den TATSO’ya Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Bitlis Gazeteciler Cemiyeti (BİGACEM) Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Aygül, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Başkanı Bilal Adabağ’ı ziyaret etti.
TATSO Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyaret kapsamında TATSO Başkanı Bilal Adabağ ile bir araya gelen BİGACEM Yönetim Kurulu, ilimiz ve ilçelerimizin tanıtımına katkı sunmak amacıyla neler yapılabileceği üzerine istişarelerde bulundu.
Gerçekleştirilen ziyaret programında BİGACEM Başkanı Sinan Aygül, cemiyetin 2020 yılı çalışmaları ve 2021 yılı hedefleri ile ilgili de bilgilendirmede bulunup, TATSO ve BİGACEM işbirliği ile 2021 yılında yürütülebilir tanıtım projeleri ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.
BİGACEM Başkanı Sinan Aygül, BİGACEM olarak 2021 yılı faaliyetleri kapsamında “Gönüllü Tanıtım Seferberliği” Projesi adı altında bir projenin hazırlığı içerisinde olduklarını ifade etti.
Bitlis ve ilçelerinin tanıtımı noktasında şimdiye kadar verdikleri gönüllü destek ve katkılardan dolayı BİGACEM üyeleri ve ilde görevli diğer tüm gazeteci ve fotoğraf sanatçılarına teşekkürlerini ileten TATSO Başkanı Bilal Adabağ, Bitlis ve ilçelerinin tanıtımı noktasında bundan sonrada desteklerini beklediklerini ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —