Sabah saatlerinde çarşı esnafını ziyaret eden Başkan Tanğlay, esnafın hal ve hatırını sorarak sıkıntılarını dinledi. İşletmeleri gezerek bol ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Tanğlay, sohbet sırasında yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek vatandaşların sorunlarını bire bir çözmeye özen gösterdiklerini ifade etti. Başkan Tanğlay, “Her fırsatta farklı mahallelerimizi ziyaret ederek, vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinlemeye özen gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe bizler de mutlu oluyoruz ve hizmetlerimizi daha büyük bir şevkle yapıyoruz. İşimizi yaparken yüreğimizi, sevgimizi ve inancımızı ortaya koyuyoruz. Çalışmalarımızı en iyi şekilde ve en ince detayına kadar yaparak, Bitlis’imizin değerine değer katıyoruz. Yaptığımız hizmetler neticesinde gittiğimiz her yerde vatandaşların güler yüzü ile karşılaşmanın huzurunu yaşıyoruz.” şeklinde konuştu.
Çarşı esnafı ve vatandaşlar da Başkan Tanğlay’a teşekkür ederek, yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Başkan Tanğlay’ın esnaf ziyaretleri, vatandaşların istek ve taleplerini dinlemek ve çözüm üretmek amacıyla devam edeceği belirtildi.

