Tarih: 18.03.2024 00:50

Bitlis Eren Üniversitesinde Pi Günü Etkinliği

Facebook Twitter Linked-in

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin konferans salonunda İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program,  Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurullah Ulutaş’ın konuşması ile devam etti. Ulutaş, "Bu tür etkinlikler, öğrencilerimize sanat ve bilim alanlarında yeni perspektifler sunuyor. Desteklerinden ötürü Rektör Prof. Dr. Necmettin Elmastaş'a ve öğrencilere teşekkür ederim.” dedi.
Matematik Topluluğu Başkanı Semanur Değirmenci, öğrenciler adına yaptığı konuşmada, "Matematikle iç içe olmanın önemini vurgulamak ve bu alana olan ilgiyi artırmak için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Destekleri için Rektör Elmastaş ve hocalara şükranlarımı sunuyorum.”  ifadelerini kullandı.
Programda, Muş Alparslan Üniversitesinden Doç. Dr. Yılmaz Mutlu, diskalkuli farkındalığı üzerine bilgiler paylaşırken, Dr. Öğretim Üyesi Seyfettin Alan dijital çağın matematik eğitimine etkileri üzerine bir konuşma yaptı. Etkinlik, matematik bölümü dördüncü sınıf öğrencilerinin hazırladığı bir röportaj ve müzik dinletisi ile devam etti.
Etkinliğin sonunda konuşmacılara teşekkür belgesi takdim edilmesi ve katılımcılarla toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —