Tarih: 02.09.2021 15:25

Bitlis’e 86 Uzman ve Pratisyen Doktor ataması yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

Sağlık Bakanlığı tarafından Bitlis ve ilçelerine farklı branşlarda 23 uzman ve 63 pratisyen olmak üzere 86 doktor ataması yapıldı.
Sağlık Bakanlığınca yapılan atama ile,; Tatvan Devlet Hastanesine, 1 anesteziyoloji ve reanimasyon, 1 Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji, 1 Gastroenteroloji, 1 Genel Cerrah, 1 Göğüs Cerrahisi, 1 İç Hastalıkları, 1 Ortopedi ve Travmatoloji ve 1 Yoğun bakım Uzman Tabibi olmak üzere 8 Uzman Doktor ataması yapıldı.

Bitlis Devlet Hastanesine 1 anesteziyoloji ve reanimasyon, 2 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, 1 Göz Hastalıkları, 1 Nöroloji ve 1 Üroloji Uzman Hekimi,

Ahlat Devlet Hastanesine, 1 Aile Hekimliği, 2 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, 1 Göz Hastalıkları, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum ve 1 Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzman Hekimi,

Hizan Devlet Hastanesine, 1 Aile Hekimliği, Adilcevaz Onkoloji Hastanesine 1 Tıbbi Biyokimya Uzman Hekimi ile birlikte Bitlis ve İlçelerine 63 Pratisyen Hekim ataması yapıldı. Ayrıca Bitlis Adli Tıp Şube Müdürlüğüne de 1 Adli Tıp Uzmanı ataması yapıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —