Tarih: 07.05.2018 11:43

Bitlis’e En Renkli Hizmet

Facebook Twitter Linked-in

Bitlis Belediyesi, kent estetiği ve yeşil alan görünümü açısından refüj ve kavşaklarda peyzaj düzenlemelerine tüm hızı ile devam ediyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Park ve bahçeler de bulunan ekipler, şehir içinde ve geçiş güzergahında bulunan refüj ve kavşakları bitkiler ile renklendiriyor. Farklı peyzaj tasarımlarının uygulandığı çalışmaların kenti güzelleştirirken şehre modern bir görünüm kazandırması çalışmalar devam ediyor. 
Bahar aylarına doğru başlayan peyzaj düzenlemeleri vatandaşların da beğenisini topluyor. Mevsim çiçekleri ve bitkilerinin kullanıldığı peyzaj çalışmalarında renk etkisi ile kendini gösteren çiçekler, refüj ve kavşaklara dikiliyor. Çalışmalar, motif ve şekillerin yanı sıra taş ve kaya peyzaj düzenlemeleriyle de dikkat çekiyor.
Estetik peyzaj konusunda örnek çalışmalar sergilediklerini ifade eden Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, “Vatandaşlarımızın gözüne de ruhuna da hitap eden bir peyzaj düzenlemesi ile şehir yaşantısına ve estetiğine artı değer katmayı önemsiyoruz.” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —