Tarih: 14.04.2022 15:09

Bitlis’te bahar temizliği

Facebook Twitter Linked-in

Bitlis Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte kent genelinde bahar temizliğine devan ediyor. Bitlis Belediyesi, kış aylarının sona ermesiyle beraber kent genelinde temizlik seferberliği başlattı. Kentin cadde ve sokaklarında dip bucak temizlik yapan ekipler; yaya yolu, refüj, korkuluk temizliklerini yaptı. Ana arterler başta olmak üzere kent genelinde başlatılan temizlik, bakım ve onarım çalışmalarının en kısa sürede içinde tamamlanması hedefleniyor.

13 Mahallede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay “Çalışmalarımıza ilk olarak yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu Beşminare ve Hüsrevpaşa Mahallelerinde ve Ahmet Eren Bulvarından başladık. Süpürge araçları bir taraftan yol kenarlarında temizlik çalışması yaparken diğer taraftan da arazözlerle kaldırım ve yollarda yıkama çalışması yapıyoruz. Daha temiz bir Bitlis için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.” dedi.

Temizlik Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ayrıca yıkama çalışmaları öncesinde caddelerde birikmiş toz toprak ve benzeri malzemeleri temizledi. Ekipler, vatandaşlardan gelen talep ve şikayetleri de dikkate alarak çalışmalarına yön veriyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —