Tarih: 18.05.2022 22:15

Bitlis’te Matematik ve Fen Olimpiyatları Düzenlendi

Facebook Twitter Linked-in

Bitlis’te Hikmet Kiler Vakfı tarafından ve Milli Eğitim Müdürlüğü organizesinde Hikmet Kiler Fen Lisesinde Matematik ve Fen Olimpiyatları Düzenlendi.

Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Matematik ve Fen Olimpiyatlarına katılım sağlayarak öğrencilerin çekişmeli mücadelesini yerinde izledi.

Hikmet Kiler Vakfı tarafından ilki düzenlenen ve geleneksel hale getirilmesi planlanan Matematik ve Fen Bilimleri Olimpiyatlarında 1. Tatvan Sultan Alparslan İmam Hatip Ortaokulu olurken, Ahlat Yunus Ensari Ortaokulu 2. Adilcevaz TOKİ Şehit Yusuf Sayan Ortaokulu, Mutki Atatürk Ortaokulu ve Tatvan Selahaddin Eyyubi Ortaokulu ise 3.lüğü paylaştılar.

Vali Çağatay, yarışma sonunda birinci olan Tatvan Sultan Alparslan İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine, Hikmet Kiler Vakfı tarafından verilen ödülü takdim etti.

Hikmet Kiler Fen Lisesinde düzenlenen Matematik ve Fen Olimpiyatlarına Vali Oktay Çağatay, Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Hikmet Kiler Vakfı Müdürü Fatih Kayabaşı, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz ile öğrenci ve veliler katılım sağladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —