Tarih: 09.07.2024 11:24

Bitlis’te Dere Yatakları Temizleniyor

Facebook Twitter Linked-in

Bitlis Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, kent merkezinden geçen yaklaşık 2 kilometrelik dere yatağında kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. 
Çevre dostu belediyecilik anlayışı ile hareket eden Bitlis Belediyesi, bir taraftan şehir genelindeki temizlik çalışmalarını sürdürürken, diğer taraftan kötü koku yayan derenin ıslahına da başladı.
Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, çarşı merkezinde bulunan dere yataklarını çöpten ve diğer atık malzemelerden arındırarak temizlik çalışması yaptıklarını ifade etti. Başkan Tanğlay, her ay düzenli olarak bu temizliği yapma zorunlulukları olduğuna dikkat çekerek, "Daha temiz bir Bitlis için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Daha yaşanılabilir bir Bitlis için en iyi temizlik kirletmemektir. Belediye olarak vatandaşlarımızdan, dere yataklarını kirletmemeleri ve atıkları bu alanlara çöp atmamaları konusunda daha duyarlı olmalarını istiyoruz. Daha kaliteli hizmet verebilmek için tüm personelimizle gece gündüz çalışıyoruz. Belediyenin şehrin daha modern ve tarihi bir görünüme kavuşması için başlattığı dere ıslah çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Bu çalışmalar sayesinde hem kötü kokular gideriliyor hem de şehir estetik bir görünüme kavuşuyor. Bitlis Belediyesi, çevre dostu projeleri ile vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor." dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —