Başkan Tanğlay: Karla Mücadele Çalışmaları Sabahın İlk Saatlerinden İtibaren Sürüyor
Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, gece boyunca etkili olan kar yağışının ardından şehir genelinde karla mücadele çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü açıkladı.
Başkan Tanğlay, yaptığı açıklamada vatandaşların güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşım sağlayabilmesi amacıyla belediye ekiplerinin sabahın ilk saatlerinden itibaren sahada olduğunu belirtti. Tanğlay, çalışmaların öncelikle ana arterlerde başlatıldığını, ardından mahalle yolları ile şehrin farklı noktalarında bulunan merdivenlerde kar küreme ve temizlik faaliyetlerinin planlı ve koordineli bir şekilde devam ettiğini ifade etti.
Karla mücadele ekiplerinin yoğun bir şekilde görev başında olduğunu vurgulayan Tanğlay, olumsuz hava koşullarına karşı gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirterek, vatandaşlardan da dikkatli olmalarını ve ekiplerin çalışmalarına anlayış göstermelerini istedi.
Belediye yetkilileri ise kar yağışının etkisini sürdürmesi ihtimaline karşı ekiplerin 7/24 esasına göre çalışmalarını sürdüreceğini bildirdi.

