Tarih: 19.10.2024 01:22

Bitlis’ten Trabzon’a “Huzur ve Kardeşlik Buluşması”

Facebook Twitter Linked-in

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın talimatları ve Bakanlığın himayelerinde Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu Bölgelerinden daha önce ülkenin tarihi ve kültürel yörelerini ziyaret edememiş, özellikle kadın ve genç kızlara yönelik “Huzur ve Kardeşlik Buluşmaları” projesi başlatıldı.   

 Bitlis ve Trabzon Valiliklerinin işbirliğiyle gerçekleştirilecek “Bitlis’ten Trabzon’a Huzur ve Kardeşlik Buluşması” projesi kapsamında Bitlis il ve ilçelerinden şehit yakınları, gaziler ve terör mağduru anne ve genç kızlar, öğrenciler ve muhtarlardan oluşan 41 kişilik kafile dün Trabzon’a hareket etti. 

Bitlis Vali Yardımcısı Kübra Sivaslıoğlu tarafından, Gökmeydan'dan uğurlanan vatandaşlar,üç gün sürecek Trabzon ziyaretleri boyunca,  eşsiz doğa harikası, tarihi bölgeler ve  doğal zenginlikleri ile dolu ilçelerini keşfetme fırsatı bulacaklar. Bitlisli şehit yakınları, gaziler ve terör mağduru anne ve genç kızlar, öğrenciler ile muhtarlar bu anlamlı projenin hayata geçilmesinden duydukları memnuniyeti ifade ederek himayeleri için İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya teşekkür ettiler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —