Tarih: 10.04.2019 12:11

ÇOCUKLARDAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Polis Haftası etkinlikleri kapsamında ilçemiz Selahaddin Eyyubi İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri ilçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

İlçemizde düzenlenen Polis Haftası etkinlikleri çeşitli etkinlik ve ziyaretlerle devam ediyor. Bu etkinlikler kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer’in eşlik ettiği Tatvan Selahaddin Eyyubi İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri Tatvan ilçe Emniyet Müdürlüğü’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında Tatvan ilçe Emniyet Müdürlüğü’ne giden öğrenciler günü anısına Tatvan İlçe Emniyet Müdürü Tuncay Aygün’e çiçek takdiminde bulundu. Tatvan İlçe Emniyet Müdürü Tuncay Aygün’ün de çikolata ikramında bulunduğu öğrencilere emniyet müdürlüğü binasındaki birimleri öğrencilere tanıtarak, polis mesleği hakkında bilgiler verdi. Emniyet Müdürü Aygün, nazik ziyaretten ötürü teşekkürlerini iletti.

Polis Teşkilatı’nın 174. Kuruluş Yıl Dönümü’nü kutlayan öğrenciler ise, Emniyet Müdürü Aygün’e ve tüm emniyet mensuplarına görevlerinde başarı dileklerinde bulundu.

Ziyaret kapsamında öğrenciler ayrıca, zırhlı polis araçlarına binerek büyük sevinç yaşadılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —