Tarih: 19.04.2024 13:27

Çorumlu Öğrencilerin Mektupları Karşılıksız Kalmadı

Facebook Twitter Linked-in

Babası terör gazisi polis memuru olan Çorum merkez Fatih Sultan Mehmet İlkokulunda görev yapan öğretmen Gülten Cevizci, sosyal sorumluluk bilinci aşılamak için öğrencileri ile birlikte Güroymak ilçesinde görev yapan polis memurlarına mektup göndermişlerdi.  
Gülten Cevizci, öğrencilerine her yıl kazandırmaya çalıştığı sosyal sorumluluk bilinci için bu yılda Güroymak İlçe Emniyet Müdürlüğüne ulaşmak isteyerek, 40 öğrencinin içinden geçen duyguların olduğu mektupları Güroymak’taki polislere göndermişlerdi. 
14-20 Nisan Şehitler Haftası münasebetiyle, öğrencilerin mektuplarına karşılık olarak,  Güroymak İlçe Emniyet Müdürlüğümüzde görevli personeller tarafından öğrencilere mektuplar yazıldı. Yazılan mektuplar ile birlikte, Güroymak Kaymakamı Mehmet Zahid Uzun'un hediyeleri de öğrencilere ulaştırıldı. 
Gülten Cevizci, Bitlis Emniyet Müdürü Ortaç Şekeroğlu, Güroymak Kaymakamı Mehmet Zahid Uzun'a, Güroymak Emniyet Müdürü Osman Seracettin Karaca ve Emniyet personellerine tek tek teşekkür ederek, “Bizler bugün okullarımızda rahat rahat ders işleyebiliyorsak bu vatan için canını seve seve feda eden şehitlerimizin ve onlardan aldığı bayrağı gururla taşıyan emniyet güçlerimizin sayesindedir. Onlar için ne yapsak azdır.” şeklinde konuştu.

 

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —