Tarih: 19.05.2025 20:48

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’tan Bitlis’e Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Ziyaret programı kapsamında Bitlis Valisi  Ahmet Karakaya ile birlikte şehrin tarihi ve kültürel miraslarından olan Bitlis Çarşısı’nı gezdi .Ziyaret sırasında esnafla selamlaşan ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Erbaş, Bitlis’in köklü geçmişine ve manevi iklimine dikkat çekti. 
Çarşı ziyaretinin ardından Feyzullah Ensari Hazretleri’nin Türbesi’ni ziyaret eden Erbaş, burada dua ederek manevi atmosferi yerinde yaşadı.
Ziyaretlere, Vali Ahmet Karakaya’nın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul ve Bitlis İl Müftüsü Kadir Koçak da eşlik etti.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın Bitlis ziyareti, hem manevi içerikli temasları hem de halkla kurduğu samimi diyaloglarla dikkat çekti. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —