Tarih: 06.01.2022 11:36

Eğitimci Yazar Halit Ertuğrul’dan Öğrencilere Konferans

Facebook Twitter Linked-in

Eğitimci yazar Halit Ertuğrul, Tatvan Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında öğrencilere “Aile ve Gençlik Eğitimi” konulu konferans verdi.

Tatvan Kültür Merkezinde düzenlenen konferans iki seans olarak düzenlendi. Öğrencilerin yoğun katılım sağladığı konferansta eğitimci yazar Halit Ertuğrul öğrencilere arkadaş seçmenin önemine değindi. Eğitimci yazar Ertuğrul, arkadaşın önemi, başarı için hedefin büyüklüğü, başarısızlığın temelinde mazeret üretimi, başarı için büyük hedefler konulması gerektiğini ve bu hedeflere ulaşmak için gayret gösterilmesi gerektiğini ifade etti. Öğrencilere nasıl ders dinlemeleri gerektiği hakkında bilgiler veren Ertuğrul, hayatta başarıyı yakalamanın sırrının öğrencilik sıralarında başladığını söyledi. Bir öğrencinin doğru çalışma metotları ile başarıyı yakalayacağını belirten Ertuğrul, doğru çalışma metotları yerine getirilirse başarı kendiliğinden geleceğini ifade etti.

Ertuğrul, konferans sonunda öğrencilerle bir süre sohbet ederek Tatvan Belediyesi’nin hediyesi olarak kitaplarını imzalayarak öğrencilere dağıttı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —