Tarih: 11.10.2024 18:25

Eren Ailesi'nden Bitlis’te Eğitime Büyük Bir Yatırım Daha

Facebook Twitter Linked-in

Eren Holding’in Bitlis’te hayata geçirdiği Özel Eren Fen ve Teknoloji Lisesi’nin açılışı Vali  Ahmet Karakaya, Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eren, Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail ve Ziya Eren, Eren Fen ve Teknoloji Lisesi Kurucu Temsilcisi Emir Eren,  Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, öğrenci ve velilerin katılımlarıyla yapıldı. 
Eren Holding’in Bitlis’e eğitim ve istihdam anlamında büyük yatırımlar yaptığını ifade eden Vali Ahmet Karakaya, Eren ailesinin Bitlis’e yaptığı bu anlamlı yatırımla eğitime ve istihdama katkı sağladığını belirterek, Özel Eren Fen ve Teknoloji Lisesi’nin Bitlis'e hayırlı olmasını diledi.
Türkiye'de yalnızca burslu öğrencilere eğitim verecek olan özel lise, her yıl 30 kız ve 30 erkek öğrenci kabul ederek İngilizce ve Çince eğitim veriyor. Bu özelliğiyle Türkiye'deki diğer okullardan ayrılan Özel Eren Fen ve Teknoloji Lisesi, bölgedeki eğitim seviyesini artırmayı ve öğrencilerin uluslararası düzeyde rekabet edebilecek donanıma sahip olmasını hedefliyor.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —