Tarih: 10.02.2019 16:48

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünden Kaymakam Özkan’a Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şahin Kardaş, sporcu ve antrenörlerle birlikte İlçe Kaymakam Mehmet Ali Özkan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şahin Kardaş ve beraberindeki Voleybol Hocası Gürkan Turhan, Atletizm Hocası Süheyla Adıyaman, Hentbol Hocası Ayşe Yılmaz ve Atletizm sporcusu Yılmaz Özcan’ı makamında kabul eden Özkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ziyarette Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Kaymakam Mehmet Ali Özkan, spor alanında elde edilen başarılardan dolayı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şahin Kardaş ve antrenörlere teşekkürlerini ileterek, başarılarının devamını diledi.Kaymakamımız Sayın Mehmet Ali Özkan ayıca, Türkiye Atletizm Salon şampiyonasında Türkiye 5.si olan Yılmaz Özcan’ı ise ödüllendirdi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şahin Kardaş ise, gerek Türkiye Atletizm Salon şampiyonasında Türkiye 5.si olan Yılmaz Özcan ve gerekse bölgesel ligde gruptan çıkan Gençlik ve spor ilçe Müdürlüğü’nün voleybol takımı Elit Spor Kulübü’ne destek ve katkılarından dolayı Kaymakam Özkan’a teşekkürlerini iletti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —