Tarih: 14.08.2022 00:56

Grup Samida Tatvan’da Konser Verdi

Facebook Twitter Linked-in

Tatvan Belediyesi tarafından düzenlenen Nemrut Yayla Şenlikleri kapsamında, 3 kız kardeşin yer aldığı Samida Grubu bir konser verdi. Gürcü dilinde 3 kız kardeş anlamına gelen ve Yudum, Damla ve Tamara kardeşlerin yer aldığı Samida Grubu, Tatvanlılar tarafından büyük beğeni topladı.

Tatvan Sahil Etkinlik Alanında gerçekleştirilen konsere, Tatvan ile çevre il ve ilçelerden halkın ilgisi yoğun oldu. Samida Grubu Seslendirdikleri şarkılarla Tatvanlılara unutulmaz bir gece yaşattı. Şarkılara eşlik eden hayranları, alanda gönüllerince eğlendi. Sahnede yaklaşık iki saat kalan Samida Grubu, konserin sonunda uzun süre alkışlandı. Türkçe, Kürtçe ve Gürcü dilinde şarkıların seslendirildiği gecede vatandaşlar doyasıya eğlendi.

Konser sırasında sahneye davet edilen Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, kısa bir konuşma yaparak, bu yaz etkinliklere doyduklarını ve önümüzdeki günlerde tekrar bir konser olacağı müjdesini verdi. Başkan Geylani daha sonra Samida Grubuna teşekkür ederek çiçek takdim etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —