Tarih: 01.05.2018 17:37

GÜLTEN SEVİL ÖZTÜRK AK PARTİDEN BİTLİS MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Bitlisli hemşehrimiz Av. Gülten Sevil ÖZTÜRK, AK Partiden Bitlis Milletvekilliği için aday adayı oldu.

    Siyasi hayatına AK Partide başlayan ve bu süreci AKP ile devam ettirme amacını güden ÖZTÜRK, Bitlis’e ve Bitlis halkına daha iyi hizmetler sunulması gerektiğini, yakın bir gelecekte ise Bitlis’in hakettiği konuma gelmesi gerektiğini söyledi.

   Amacının Bitlis’e karşı olan vefa borcunu en iyi şekilde yerine getirmek olduğunu ifade eden ÖZTÜRK’ü tanıyalım:

“1969 yılında Bitlis’te doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini bu kadim şehirde  tamamladı. 1991 yılında İstanbul Hukuk Fakültesi’nde mezun olarak avukatlık mesleğine başladı. Evli ve 3 çocuk annesi olup halen İstanbul’da bu mesleğini icra etmektedir.

Siyasi hayatına 2011 yılında İstanbul Kağıthane Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyesi olarak başladı ve kısa süre sonra ilçe başkan yardımcısı oldu. 2015-2016 tarihlerinde İstanbul kadın kolları seçim işlerinden sorumlu başkan yardımcılığı görevinin yanı sıra İstanbul 2.Bölge SKM Başkan yardımcılığı ve ilçe seçim kurulu üyeliği görevlerini de ifa etti.”

Bitlis’te yerel ve yaygın basında uzun yıllar görev yapan meslektaşımız Enver ŞENGÜL, kızkardeşi olan Gülten Sevil ÖZTÜRK’ün adaylığını değerlendirirken, “İstanbul’un başarılı avukatlarından canım kız kardeşim Gülten Sevil Öztürk, Ak Parti’den Bitlis Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı. Kendisine yürekten başarılar diliyorum. Allah yolunu açık etsin”temennisinde bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —