Tarih: 22.03.2024 17:20

Kamu Birliği Konfederasyonunu Bitlis İl Temsilcilisi Sorğuç oldu

Facebook Twitter Linked-in

Genel Merkezi Ankara’da olan ve Genel Başkanlığını Osman Kaya’nın yaptığı Kamu Birliği Konfederasyonunun Bitlis İl Temsilcilisi, DİVA-SEN Bölge ve Bitlis İl Başkanı ikram Sorğuç oldu.

Bitlis'in ve Ahlatın  sevilen sendikacılarından olan ve sendikacılık anlamında kısa sürede yaptığı başarılarla adından söz ettiren Sorğuç, Cumhuriyetin 100. yılında kuruluşu ilan edilen Kamu Birliği Konfederasyonunun 6 farklı iş kolunda 8 sendika ile 110 bini aşkın üye sayısıyla kamu çalışanları konfederasyonları arasında büyük yankı uyandırdığını söyledi.

Sorğuç, Kamu Birliği Konfederasyonunda bir araya gelen sendikaların ise, Sağlık ve Sosyal Hizmetler kolunda Genç Sağlık Sendikası, Büro, Bankacılık ve Sigortacılık Hizmetleri kolunda Adalet Sen, Eğitim Öğretim ve Bilim Hizmetleri kolunda Genç Eğitim Sen, TEÇ-SEN, Diyanet ve Vakıf Hizmetleri kolunda Diva Sen, Yerel Yönetim Hizmetleri Kolunda Genç Belediye Sen ve Basın Yayın ve İletişim Hizmetleri kolunda Adil Haber Sen, Savunma hizmetleri kolunda; SAVDES-SEN olduğunu ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —