Tarih: 27.08.2019 16:47

Kardeş ilçe Kumluca’dan Kaymakam Özkan’a ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Tatvan ilçemiz ile kardeş ilçe olan Antalya’nın Kumluca ilçesinin Tarım ve Orman Müdürlüğünden bir heyet İlçe Kaymakam Mehmet Ali Özkan’ı ziyaret etti.

Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Gelin Kardeş Olalım” projesi kapsamında Antalya’nın Kumluca ilçesi ile Tatvan ilçemiz arasında kardeşlik protokolü imzalanmıştı. İmzalanan protokollerden sonra her iki ilçeden heyetler karşılıklı ziyaretler gerçekleştirerek, çalışmaların startı verilmişti. Bu çalışmalar kapsamında Tarım ve Orman Müdürlüğünden bir heyetle birlikte bir kez daha ilçemize ziyaret gerçekleştiren heyet üyeleri İlçe Kaymakamımız Mehmet Ali Özkan’a da ziyaret gerçekleştirdi. İlçemiz Tarım ve Orman Müdürü Ali Kurban ve Ziraat Odası Başkanı Mehmet Şefik Kızılca’nın eşlik ettiği heyet üyeleri ziyaret vesilesiyle bir araya geldikleri Kaymakam Özkan’a projenin son durumuyla ilgili bilgiler verdiler. Karşılıklı fikir alışverişinin de yapıldığı ziyarette heyet üyeleri ziyaret anısına Kaymakam Özkan’a hediye takdiminde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Mehmet Ali Özkan, projenin önemine vurgu yaparak, projeye katkıları ve ziyaretten ötürü heyet üyelerine teşekkürlerini iletti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —