Tarih: 17.08.2020 11:22

Kaymakam Erdemir’den ziyaretler

Facebook Twitter Linked-in

Tatvan Kaymakamı Tekin Erdemir, köy ziyaretleri kapsamında ilçeye bağlı Kırkbulak, Çalıdüzü ve Eğritaş köylerini ziyaret etti.
Köy ziyaretleri kapsamında ziyaret ettiği köylerde Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) tarafından yapılan yol ve istinat duvarı çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam Tekin Erdemir, çalışmaların son durumuyla ilgili ilçe Özel İdare Müdürü İzzet Nurduhan’dan bilgi aldı. Ziyaret ettiği köy sakinleriyle bir araya gelen Kaymakam Erdemir, köylülerin sorun ve sıkıntılarını dinledi.

 Kaymakam Erdemir’den kontrol noktalarına ziyaret

Kaymakam Tekin Erdemir, ilçe çıkışındaki polis kontrol noktası ve jandarma kontrol noktalarını ziyaret etti
Kaymakam Tekin Erdemir, ilçe çıkışındaki polis kontrol noktası ve Hizan yolu üzerinde bulunan jandarma kontrol noktalarını ziyaret etti. Ziyaret ettiği kontrol noktalarında denetimlerde bulunarak, son durumla ilgili bilgi alan Kaymakam Tekin Erdemir, noktada görevli personellere kolaylıklar diledi.

Kaymakam Erdemir’den şehit ailelerine ziyaret

Kaymakam Erdemir, ilçeye bağlı Kırkbulak köyündeki şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti.
Ziyaret ettiği şehit aileleriyle yakından ilgilenen Kaymakam Tekin Erdemir, ailelerle sohbet edip her hangi bir sorun ve sıkıntılarının olup olmadığını sordu. Kapılarının her zaman şehit yakınlarına sonuna kadar açık olduğunu ifade eden Kaymakam Erdemir, şehit ailelerine yönelik ziyaretlerinin sıklıkla devam edeceğini ifade etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren şehit yakınları ise, ilgi, alaka ve ziyaretinden ötürü Kaymakam Tekin Erdemir’e teşekkürlerini ilettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —