Tarih: 01.06.2022 11:53

MİNİKLER YIL SONU ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

Tatvan İlçe Müftülüğüne bağlı Ali Rıza Geylani 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursunda eğitim gören minik öğrenciler, Kur’an-ı Kerime geçişlerini yıl sonu töreniyle kutladı.

Tatvan Kültür Merkezinde düzenlenen program, Kuran’ı Kerim tilavetiyle başladı. Kursiyerlerin hazırladığı ilahiler, sema gösterisi ve okunan dualar ile devam etti.

Programın açılış konuşmasını yapan Tatvan Müftüsü Zahit Demirel, Kur’an Kursu Öğreticilerine ve velilere teşekkür ederek, ‘’Bu hizmete halkın yoğun ilgisi oldu. Ailelerimiz, güzel bir gelecek hazırlamak için çocuklarını bizlere emanet ettiler, bizlerde bu hizmeti sürdürmeye devam edeceğiz. İnşaallah bu kursların ve kursiyerlerin sayısı her geçen gün daha da artacaktır. Rabbim emeği geçen herkesten razı olsun” dedi.

Programa, Bitlis İl Müftüsü M. Feysal Geylani, İl Müftü Yardımcıları Abdullah Temizkan ve Gülnihal Bora, Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, öğrenciler ve veliler katıldı. Program sonunda İlçe Müftüsü Zahit Demirel, Kur’an-ı Kerim’e Geçen öğrencilere çeşitli hediyeler vererek başarılarının devamını diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —