Tarih: 08.11.2023 13:18

Müdür Ekici’den Ahlat Devlet Hastanesine Yeni Başlayan Hekimlere Hoşgeldin Ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

İl Sağlık Müdürü Ekici, mektubunda; "Bu kadim toprakların kadirşinas insanları ve biz çalışma arkadaşlarınız sizlerin gelişiyle bir hayli mutlu olduk. Eminim ki sizler "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" düsturuyla sadece hekim olarak değil, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında bilginiz, birikiminiz, tecrübeniz ve duruşunuzla ilimizin sağlığına, sosyal yapısına ve değerlerine katkılar sunarak, bu toprakların bin yıllardır var olan kadim değerlerine bir değer de siz katacaksınız. " dedi.
Ayrıca Ahlat Devlet Hastanesinde Cumhuriyet’in 100. yılı münasebetiyle sağlık alanında gelişimin de anlatıldığı “100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla” temalı fotoğraf sergisi düzenlendi.
Hastanedeki serginin açılışına Bitlis İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Ekici, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. İsmail Toklu Ahlat İlçe Sağlık Müdürü Dr. Cansu Cengiz, Ahlat Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Yozgat, Hastane İdari ve Mali İşler Müdürü Salih Akçınar katıldı. 
İl Sağlık Müdürü Mustafa Ekici ve beraberindeki heyet Polikliniklere ziyarette bulunup hasta ve hasta yakınları ile sohbet ederek verilen sağlık hizmetlerini yerinde değerlendirdi. Verdikleri hizmetlerden dolayı hekimlere ve sağlık çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —