Tarih: 07.11.2019 15:15

Müftü Aktaş için Veda yemeği düzenlendi

Facebook Twitter Linked-in

Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, İlçe Müftüsü Mustafa Aktaş ve Müftülük Murakıbı Mehmet Ekinci için tayinleri sebebiyle düzenlenen veda yemeğine katıldı.

İlçemizdeki bir restoranda düzenlenen veda yemeğine katılan Kaymakamımız Sayın Mehmet Ali Özkan, yurtdışına (Almanya) tayin olan İlçe Müftümüz Mustafa Aktaş ve Van’ın Erciş ilçesine tayin olan Müftülük Murakıbı Mehmet Ekinci’ye ilçedeki çalışmalarından ötürü teşekkürlerini iletti.

Yeni görevleri ve görev yerlerinin hayırlı olmasını dileyen Kaymakamımız İlçe Müftüsü Mustafa Aktaş ve Tatvan Müftülüğü Murakıbı Mehmet Ekinci’ye başarı belgesi ve plaket takdiminde bulundu.

İlçe Müftüsü Mustafa Aktaş ve Tatvan Müftülüğü Murakıbı Mehmet Ekinci ise, helallik isteyerek, teşekkürlerini ilettiler.

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, İlçe Müftüsü Mustafa Aktaş ve Tatvan Müftülüğü Murakıbı Mehmet Ekinci’nin veda yemeğinde konuşma gerçekleştiren Başkan Geylani, hizmetlerinden dolayı İlçe Müftüsü Mustafa Aktaş ve Tatvan Müftülüğü Murakıbı Mehmet Ekinci’ye teşekkür etti. Geylani sözlerinin devamında, ‘Tatvan’a daha önce hizmet eden müftülerimiz gibi hocalarımız da güzel çalışmalar gerçekleştirdi. Bizler de elimizden geldiği kadar destek vermeye çalıştık. Allah onlardan razı olsun. Allah gidecekleri yerde kendilerine hayırlı hizmetler nasip etsin’ dedi.
Konuşmaların ardından Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, İlçe Müftüsü Mustafa Aktaş ve Tatvan Müftülüğü Murakıbı Mehmet Ekinci’ye hediye taktim etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —