Tarih: 14.04.2022 15:18

Öğrenciler ‘Gönül Sofrası’nda buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Bitlis Belediyesi tarafından düzenlenen Gönül Sofrasının konukları Bitlis Eren Üniversitesi öğrencileri oldu. Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay’ın ev sahipliğinde Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş ve Emniyet Müdürü Celal Özcan’ın da katıldığı iftar yemeği Rahva kampusundaki yemekhanede gerçekleştirildi.

Her yıl geleneksel hale getirdiği Ramazan ayında sıcak yemek ikramına bu yıl da ‘Gönül Sofrası’ sloganı ile devam eden Bitlis Belediyesi, Bitlis Eren Üniversitesi’nde eğitim hayatlarını sürdüren üniversite öğrencilerini de unutmadı. Üniversite kampusunda bulunan yemekhanede yaklaşık binbeşyüz öğrenciye Bitlis Belediyesi tarafından iftarda sıcak yemek ikramında bulunuldu. Türkiye’nin farklı bölgelerinden Bitlis’e gelerek ailelerinden uzak bir şekilde eğitim hayatlarını sürdüren üniversite öğrencileri iftar heyecanını kampüs arkadaşları ile bir arada yaşadı.

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Ramazan sevincini ve bereketini tüm şehre yayacak çalışmalar planladıklarını belirterek “Ramazan ayının anlam ve önemini hissettirmek, sevgiyi çoğaltmak kardeşliğimizi pekiştirmek ve gönüllere dokunup hayır dualar almak istiyoruz. Bu manada şehrimizde misafir olan genç kardeşlerimizin Bitlis Eren Üniversitesi öğrencilerini de unutmamız mümkün değildi. Her ne kadar ailelerinden uzakta olsalar da Bitlis Belediyesi olarak şehrimizin misafirleri olan genç arkadaşlarımıza aile sıcaklığında bir Ramazan ayı yaşatmak istedik. Sıcak, huzurlu anne yemeği tadında olmasa da aile atmosferinde birlikte iftarımızı açtık. Her biri ülkemizin geleceği olan genç kardeşlerimize başarılar diliyorum.” Ramazan ayının birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzur getirmesini dileyen Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay; “Ramazan Ayı’nın bu bereketini gençlerle birlikte yaşamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bitlis’te gençlik hizmetlerimiz her zaman ön planda oldu. Bitlis Belediyesi olarak gençlere bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz. ” şeklinde konuştu.

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş , program öncesinde yaptığı açıklamada, sosyal belediyecilik uygulamaları çerçevesinde çok yönlü çalışmalar yapan ve üniversite öğrencilerine de bir çok konuda destek veren Bitlis Belediyesi’nin, paylaşma ve bereket mevsimi olan Ramazan ayında da öğrencileri unutmadığını ifade ederek , “Bu eğitim-öğretim yılı süresince kampüs içinde ücretsiz ulaşım imkanı yanında öğrencilere yönelik bir çok etkinlikte Bitlis Eren Üniversitesi ile paydaş olan Bitlis Belediyesine ve şahsında Belediye Başkanımız Sayın Nesrullah Tanğlay’a, Üniversitem ve öğrencilerim adına teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

http://www.kadinsunum.com/ http://www.modapanosu.com/ http://turbanlikadin.com/ http://www.teknocity.net/ http://www.evlilikajandam.com/ http://www.gelecegihayalet.com/ http://kadindiyetuzmani.com/ http://www.kadinportal.org/ http://www.rajulkozmetik.com/




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —