Tarih: 13.12.2022 20:48

Rektör Elmastaş, Tatvan Meslek Yüksekokulu’nu Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, Rektör – Öğrenci buluşmaları kapsamında Tatvan Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri ile bir araya geldi. Öğrencilerin geleceğimizin teminatı olduğunu vurgulayan Rektör Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, “Hayatta başarılı olmak için özgüvenli, donanımlı ve farklılıklarınızı ortaya koyacak şekilde kendinizi yetiştirmelisiniz. Her zaman yanınızda ve destekçiniz olduğumuzu unutmayın.” dedi.

Elmastaş, 2022-2023 eğitim öğretim yılında öğrencilere nitelikli bir eğitim sunmaları için gerekli çalışmaları yürüttüklerini belirtti. Öğrencilerin daha iyi bir eğitim alabilmeleri için üniversitenin tüm birimleriyle sık sık bir araya geldiklerini ve istişareler yaptıklarını söyleyen Rektör Elmastaş, bu buluşmaları sistematik hale getirerek sorunların yerinde tespit edilmesi ve çözümü noktasında daha hızlı adımlar atacaklarını kaydetti. Öğrencilerden gelen soruları da yanıtlayan Rektör Elmastaş, öğrenci taleplerini de ayrıca not aldı. 

Rektör Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, öğrencilerle buluşmasının ardından Tatvan MYO akademisyenleri ile bir araya gelerek 2022-2023 Akademik Yılı çalışmalarını değerlendirdi. Karşılıklı görüş alışveriş şeklinde geçen toplantıda Rektör Elmastaş, Bitlis Eren Üniversitesinin her geçen yıl eğitim-öğretim, araştırma konuları ve bilimsel çalışmalarda çıtayı biraz daha üste taşıdığına dikkati çekti. Elmastaş, akademisyenlerin araştırma-geliştirme projeleri ve yayınlarının kalitesinin artırılması konusunda yönetim olarak destek vermeye devam edeceklerini kaydetti.

Akademisyenlerle yapılan toplantının ardından Rektör Elmastaş, yeniden Tatvan Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak atanan Doç. Dr. Yusuf Çınar’ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.  

Tatvan MYO ziyaretinde Rektör Elmastaş’a, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ferit İzci, Prof. Dr. Ayhan Yılmaz, Genel Sekreter Muhammed Sami Belet, Genel Sekreter Yardımcısı Metin Baş, Özel Kalem Müdürü Ahmet Şahap eşlik etti. (Abdulhalim Kızılkaya)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —