Tarih: 04.01.2023 15:32

Rektör Elmastaş'tan, Güroymak Meslek Yüksekokulu’na Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş “Rektör Öğrenci Söyleşileri” kapsamında Meslek Yüksekokullarını Ziyaret etmeye devam ediyor.

Güroymak Meslek Yüksekokulunu ziyaret eden Rektör Elmastaş, Yüksekokulun öğretim görevlileri, öğrenciler ve idari personelleri ile buluştu. Güroymak Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrencilerini ziyaret ederek öğrencilerin talep ve ihtiyaçlarını dinleyen Rektör Elmastaş, Yüksek Okul Müdürü  Dr. Öğr. Üyesi Özgür Çetintaş ile değerlendirmelerde bulundu.

Rektör Elmastaş, “Güroymak Meslek Yüksekokulu, ilçenin ekonomik ve sosyo-kültürel yapısının gelişimine katkıda bulunuyor. Öğrencilerimiz burada eğitim alarak mesleki tecrübeye sahip olarak mezun oluyor.” diye konuştu.

Güroymak Meslek Yüksekokulunda öğretim elemanları ve öğrencilerle bir araya gelerek öğrencilerin görüş ve taleplerini de dinleyen Rektör Elmastaş “Üniversitemiz Güroymak Meslek Yüksekokulu’nda eğitim gören öğrencilerimizin, merkez kampüste okuyan öğrencilerimiz ile aynı imkanlara kavuşması için gayret ediyoruz. Öğrencilerimizin görüşleri bizler için çok önemli. Sorunların çözümüne yönelik fikir alışverişinde bulunma fırsatı bulduk” diye konuştu.

Yüksekokul binası müştemilatında da incelemelerde bulunan Rektör Elmastaş, ziyaret sonunda öğrencilerle toplu fotoğraf çekti. Ziyarette Rektör Elmastaş’a,  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Yılmaz ve Genel Sekreter Muhammed Sami Belet eşlik etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —